Nyhetsbrev_okt.2020

BRF Glasyrstigen | Nyhetsbrev oktober


1. Besiktning vattenkranar i förråd- Uppdatering!

Då flertalet vattenkranar i hus förråden slutat fungera i på/av stängning, har styrelsen beslutat att byta dessa i samtliga hus. Styrelsen har anlitat entreprenören RNJ Bygg AB för denna uppgift och kommer påbörja kranbytena när våren inträder, preliminärt startdatum 2021-04-01. Mer detaljerad information kommer delges månaden innan start, som: vart arbetet skall påbörjas, tidsåtgång per hus etc.

 

2. Råttor/ Ohyra/ Sopor

Styrelsen uppmanar samtliga boende om att hålla fräscht innanför samt utanför ens egna gårdar. Lämna aldrig matavfall nedslängda någonstans på området, sopor skall endast disponeras i sopkärl lokaliserade på respektive parkeringsområde. Råttor/ skadedjur har nämligen synts till i området. Andra åtgärder mot råttor är att inte ha trä bråten/ annat skräp liggandes för dem att gömma sig under, mindre hål under hus/ altan bör täppas till för att minimera risken. De hushåll som inte fullföljer en god sed med en vårdad gård kommer att få ett personligt brev från styrelsen.

 

3. Garageinbrott/ lampor/ låsa portar      

Inbrott har skett i några garage där gärningsmännen har lyckats få med sig däck och fälgar. Styrelsen uppmanar till att dels låsa portarna samt inte förvara värdesaker i garagen. Garagelampor har upptäckts vara tända över natten på ett flertal garage, under lång tid, vissa har rapporterat om flertal månader. Så kan vi givetvis inte ha det, lamporna måste släckas när man inte är i garaget, en onödig ökad strömförbrukning kan vi vara utan.

 

4.Uthyrning föreningslokal

Efter ett långt uppehåll kan man fr.o.m. 12 oktober hyra föreningslokalen igen för möten, kalas, mindre fester med max 50 personer. Att boka lokalen gör man genom att komma till kontoret under öppettiderna måndagar 17:30-18:30. Nu när jul och nyår närmar sig har efterfrågan redan börjat på vissa datum, styrelsen har därför beslutat att dessa datum får budgivas på senast fram till 15 november. Vunnet bud skall erläggas med hela summan måndagen 16 november lokalt på kontoret. Minimum priser/dag för dessa dagar syns nedan.

December 24,25,26: 2000kr

December 31: 4000kr

 

Är du intresserad av att hyra lokalen på ett av dessa datum är du välkommen att lägga ett bud i form av ett SMS till föreningens telefon nr: 076 420 47 14. Meddelandet skall innehålla efterfrågad information enligt nedan:

 

Namn:

Din adress:

Telefon nr:

Önskat hyresdatum:

Ditt bud:

 

Med vänlig hälsning/

Brf Glasyrstigen – Styrelsen

Nyhetsbrev utdelat 2020-10-08